Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

OSTOSKORINI

Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

Ale!

LTO-LAITE VALLOX 101 MV R

2797,00 

Varasto loppu

Kuvaus

LTO-LAITE VALLOX 101 MV R

Tuotekoodi
7912119
Lämmöntalteenottolaite Vallox 101 MV L

Vallox 101 MV on mataliin tiloihin suunniteltu A-energialuokan hiljainen ilmanvaihtokone maksimissaan 130m2:n asuntoihin. Se voidaan matalan rakenteensa (jopa alle 500 mm) ansiosta asentaa pesutornin päälle kylpyhuoneeseen.

Vallox 101 MV -ilmanvaihtokonetta ohjataan joko liesikuvulla tai muiden MyVallox-tuotteiden tapaan MyVallox Control -ohjaimella. MyVallox-ohjaimessa on Kotona, Poissa, Tehostus ja Takka-toiminnot. Lisäksi siinä on huoltomuistutin ja viikkokello. Kone voidaan myös rekisteröidä maksuttomaan MyVallox Cloud -pilvipalveluun, jolloin kone päivittyy automaattisesti ja etäohjaus on mahdollisia. Tekninen tuki voi käyttäjän salliessa ottaa yhteyden rekisteröityyn koneeseen ja opastaa etänä ongelmatilanteissa. Modbus-väylän kautta ilmanvaihtokone voidaan liittää myös taloautomaatioon.

Sisäänrakennettujen kosteus- ja hiilidioksidiantureiden sekä lisävarusteena saatavan VOC-anturin avulla asunnon ilmanvaihtoa saadaan automatisoitua ja tarpeenmukaistettua. Se lisää ilmanvaihdon energiatehokkuutta. Lämmöntalteenoton ja sen osittaisen ohituksen ansiosta tuloilman lämpötila pysyy aina halutun lämpöisenä.

http://kesko-onninen-pim-resources-production.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/pimdocuments/Manual_Vallox_101_MV_FIN.pdf

http://kesko-onninen-pim-resources-production.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/pimimg/101MC_MV_mittakuva_paalta.jpg

Lisätiedot

Paino 52 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LTO-LAITE VALLOX 101 MV R”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaajana tiedät ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista!

Lähetämme ajoittain tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista verkkokaupassamme.