Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

OSTOSKORINI

Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

Ale!

LTO-LAITE VALLOX 90 MV R

2352,80 

Varasto loppu

Kuvaus

Tuotekoodi  7912066

Vallox 90 MV on mittojensa ansiosta helppo valinta pienten ja keskisuurten asuntojen ja loma-asuntojen ilmanvaihtokoneeksi. Se sopii maksimissaan 120m2:n asuntojen ilmanvaihtoon. Koneen suodattimet puhdistavat tuloilman tehokkaasti, joten ulkoilman epäpuhtaudet ja siitepölyt eivät haittaa asukkaita.

Vallox 90 MV -ilmanvaihtokoneessa on sisäänrakennetut kosteus- ja hiilidioksidianturit, jotka säätävät ilmanvaihdon tehoa tarvittaessa sisäilman kosteus- ja hiilidioksidipitoisuuksien perusteella. Näillä aikaansaatu tarpeenmukainen ilmanvaihto edistää energiatehokkuutta. Koneeseen voidaan liittää myös ylimääräisiä antureita, kuten kosteusanturi, hiilidioksidianturi ja VOC-anturi.

Ohjaus tapahtuu MyVallox-koneiden tapaan MyVallox Control -ohjaimella tai liesikuvulla. Vallox 90 MV:n voi liittää MyVallox Cloud -pilvipalveluun, jolloin myös etäohjaus on mahdollista ja rekisteröity kone päivittyy automaattisesti.

Vallox 90 MV:ssä on tehokas lämmöntalteenotto. Osittainen lämmöntalteenoton ohitus pitää tuloilman lämpötilan tasaisena ympärivuotisesti.

https://www.techmanuals.info/ValloxMV/FIN/Vallox_Manual_MV_FIN.pdf

http://kesko-onninen-pim-resources-production.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/pimimg/90KMC_mittakuva_kanavat_R.jpg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LTO-LAITE VALLOX 90 MV R”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaajana tiedät ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista!

Lähetämme ajoittain tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista verkkokaupassamme.