Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

OSTOSKORINI

Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

Ale!

WC-ISTUIN EI KANTTA IDO 3876201101 GLOW SENSOR PATTERI

750,00 

Kuvaus

WC-ISTUIN EI KANTTA IDO 3876201101 GLOW SENSOR PATTERI

Tuotekoodi  5650209
IDO Glow 62 korkea lattia-wc Sensor-toiminnolla ja kiinnitysrei’illä
IDO GlowIDO Glow on tyylikäs ja toimiva kylpyhuonemallisto. IDO Glow tuo kylpyhuoneeseen käytännöllisiä, arkea helpottavia ominaisuuksia ja yksityiskohtia. Mallistoon kuuluvien wc-istuimien, pesualtaiden ja kylpyhuonekaapistojen avulla kylpyhuoneeseen saadaan luotua yhtenäinen ilme. IDO Glow -kylpyhuonemalliston tuotteet on valmistettu Suomessa.

IDO Glow 62 korkea lattia-wc Sensor-toiminnolla ja kiinnitysrei’illäIDO Glow 62 on korkeamallinen piiloviemäröinti-wc, jossa on viemäröinti lattiaan S-lukolla. Wc-istuimen huuhtelu toimii Sensor-toiminnolla. Lattia-wc voidaan kiinnittää joko ruuvi- tai liimakiinnityksellä, kiinnitysreiät on wc-jalassa valmiina. Wc-istuimen Rimfree-malli eli huuhtelukaulukseton muotoilu sekä pinnan Smart-lasite helpottavat pöntön puhdistusta ja siistinä pitämistä. Wc-pöntössä on kaksoissäiliö ja Fresh wc -raikastintoiminto. Wc:n kaksitoiminen huuhtelu säästää vettä, kun huuhtelun suuruuden voi valita tarpeen mukaan. Pienemmän huuhtelun vesimäärä on kaksi litraa ja isomman neljä litraa. Toimitukseen sisältyy viemäriliitin (63510) ja kiinnityssarja (Z62052). Toimitukseen ei sisälly istuinkantta.

IDO Glow Sensor -huuhtelupainike, patteritoiminenIDO Glow Sensor -huuhtelupainikkeella wc:n huuhtelu onnistuu hygieenisesti ilman kosketusta. Huuhtelupainikkeen sensori tunnistaa käden pyyhkäisyn tunnistimen yli. Myös huuhtelun suuruuteen voidaan vaikuttaa. Pieni huuhtelu saadaan aikaiseksi nopealla, alle puolen sekunnin pyyhkäisyllä tunnistimen yli. Iso huuhtelu saadaan hitaammalla liikkeellä (yli puoli sekuntia). Huuhtelupainike on patteritoiminen.

IDO Glow 62 lattia-wc mitat

  • istuinkorkeus: 460 mm
  • kokonaiskorkeus: 900 mm
  • leveys: 355 mm
  • syvyys: 635 mm
  • ido Wc-istuin ei kantta ido 3876201101 glow sensor patteri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WC-ISTUIN EI KANTTA IDO 3876201101 GLOW SENSOR PATTERI”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaajana tiedät ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista!

Lähetämme ajoittain tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista verkkokaupassamme.