Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

OSTOSKORINI

Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

Ale!

WC-ALAOSA IDO Z7121301001 SEVEN D 13

281,52 

Varasto loppu

Kuvaus

WC-ALAOSA IDO Z7121301001 SEVEN D 13

Tuotekoodi
5650085
IDO Seven D 13 lattia-wc:n alaosa

IDO Seven DIDO Seven D -wc-mallisto on suunniteltu suomalaista kotia varten. Suomalaiseen makuun sopivat muotoilu, tekniikka ja toimivuus ovat tämän IDO:n kylpyhuonemalliston valttikortteja. Kylpyhuonekalusteiden sileiden pintojen ansiosta wc:n puhtaanapito on helppoa. Wc-istuimien sisäänrakennettu Fresh wc -toiminto annostelee automaattisesti wc-raikastetta jokaisella huuhtelukerralla pitäen kylpyhuoneen raikkaana. IDO Seven D -kylpyhuonemallistoon kuuluu erimallisia wc-istuimia, istuinkansia, kylpyammeita sekä pesuallas ja allaskaappi. Tuotteet valmistetaan Suomessa.

Huom.! Tuote on ainoastaan IDO Seven D 10 -lattia-wc:n alaosa, wc-kulho. Seuraava teksti koskee lattia-wc -kokonaisuutta.

IDO Seven D 13 lattia-wc kiinnitysrei’illäIDO Seven D 13 on lattia-wc, jossa on viemäröinti lattiaan S-lukolla. Wc-jalka on tavallista isompi, joten se soveltuu hyvin peruskorjaukseen peittämään vanhat ruuvinreiät. Lattia-wc voidaan kiinnittää joko ruuvi- tai liimakiinnityksellä, kiinnitysreiät on wc-jalassa valmiina. Wc-istuimessa on sisäänrakennettu Fresh wc -raikastintoiminto, joka auttaa automaattisesti pitämään kylpyhuoneen ilman raikkaana. Pinnan Smart-lasite helpottaa pöntön puhdistusta ja siistinä pitämistä. Lattia-wc on saatavilla yksitoimisella tai kaksitoimisella huuhtelulla. Kätevä kaksitoiminen huuhtelu säästää vettä, kun huuhtelun koon voi valita pienemmän ja suuremman väliltä. Pienemmän huuhtelun vesimäärä on 2,5 litraa, suuremman neljä litraa. Yksitoimisen huuhtelun vesimäärä on neljä litraa. Toimitukseen kuuluu kiinnityssarja (Z62052). Toimitukseen ei sisälly istuinkantta.

IDO Seven D 13 lattia-wc mitat

  • istuinkorkeus: 420 mm
  • kokonaiskorkeus: 850 mm
  • leveys: 340 mm
  • syvyys: 650 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WC-ALAOSA IDO Z7121301001 SEVEN D 13”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaajana tiedät ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista!

Lähetämme ajoittain tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista verkkokaupassamme.