Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

OSTOSKORINI

Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

Ale!

WC-ALAOSA IDO Z7161101001 SEVEN D KORKEA P

351,55 

Varasto loppu

Kuvaus

WC-ALAOSA IDO Z7161101001 SEVEN D KORKEA P

Tuotekoodi
5650092
IDO Seven D 11 korkean lattia-wc:n alaosa
IDO Seven DIDO Seven D -wc-mallisto on suunniteltu suomalaista kotia varten. Suomalaiseen makuun sopivat muotoilu, tekniikka ja toimivuus ovat tämän IDO:n kylpyhuonemalliston valttikortteja. Kylpyhuonekalusteiden sileiden pintojen ansiosta wc:n puhtaanapito on helppoa. Wc-istuimien sisäänrakennettu Fresh wc -toiminto annostelee automaattisesti wc-raikastetta jokaisella huuhtelukerralla pitäen kylpyhuoneen raikkaana. IDO Seven D -kylpyhuonemallistoon kuuluu erimallisia wc-istuimia, istuinkansia, kylpyammeita sekä pesuallas ja allaskaappi. Tuotteet valmistetaan Suomessa.

Huom.! Tuote on ainoastaan IDO Seven D 11 korkean lattia-wc:n alaosa, wc-kulho. Seuraava teksti koskee lattia-wc -kokonaisuutta.

IDO Seven D 11 korkean lattia-wc:n alaosaIDO Seven D 11 on korkeamallinen lattia-wc, jossa on viemäröinti P-lukolla seinään tai lattiaan sopivalla yhdyskappaleella. Wc-istuimessa on sisäänrakennettu Fresh wc -raikastintoiminto, joka auttaa automaattisesti pitämään kylpyhuoneen ilman raikkaana. Pinnan Smart-lasite helpottaa pöntön puhdistusta ja siistinä pitämistä. Lattia-wc on saatavilla yksitoimisella tai kaksitoimisella huuhtelulla. Kätevä kaksitoiminen huuhtelu säästää vettä, kun huuhtelun koon voi valita pienemmän ja suuremman väliltä. Pienemmän huuhtelun vesimäärä on 2,5 litraa, suuremman neljä litraa. Yksitoimisen huuhtelun vesimäärä on neljä litraa. Toimitukseen kuuluu kiinnityssarja (Z62052). Toimitukseen ei sisälly istuinkantta.

IDO Seven D 11 lattia-wc mitat

  • istuinkorkeus: 460 mm
  • kokonaiskorkeus: 890 mm
  • leveys: 360 mm
  • syvyys: 650 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WC-ALAOSA IDO Z7161101001 SEVEN D KORKEA P”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaajana tiedät ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista!

Lähetämme ajoittain tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista verkkokaupassamme.