Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

OSTOSKORINI

Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

Ale!

RAKOVENTTIILI FRESH F32

18,70 

Kuvaus

RAKOVENTTIILI FRESH F32

Tuotekoodi  8823501
Rakoventtiili F32, 330×10 mm, valkoinen

Säädettävä rakoventtiili esimerkiksi ikkunan yläkarmiasennukseen. F32 rakoventtiilin ulko-osan muotoilu estää veden pääsyn sisälle. Asennetaan ikkunakarmiin poraamalla joko 10 mm reikiä tai jyrsimällä yhtenäinen aukko. Vastaava venttiili kuin F31, mutta ulkoilma suuntautuu huonetilaan ylös- ja alaspäin venttiilistä.

Fresh 32 rakoventtiilin sisäosan etupaneelista säädetään tuloilman virtaus liukusäätimellä. Tuloilman hajoituskuvio takaa suotuisan ilmanvaihdon asuntoon jakaen tuloilman huoneeseen ylös- ja alaspäin venttiilistä, mikä vähentää vedon tunnetta.

F32 soveltuu kaikkiin taloihin ja asuntoihin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistoilmanvaihto. Pakkaus sisältää ulkosäleikön ja sisäventtiilin. Sisäosan ulkomitat: leveys 368 mm, korkeus 16 mm ja syvyys 17 mm. Ulkosäleikössä on pisarasuoja ja säleikkö hyönteissuodatukselle.

Asennuksen helpottamiseksi paketissa on reikien porausmalli. Ilmakanavat tehdään poraamalla: 20 kpl Ø12 mm:n reikiä, tai aukko 330×10 mm. Kapasiteetti rei’illä 5,0 l/s ja aukolla 5,7 l/s.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RAKOVENTTIILI FRESH F32”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaajana tiedät ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista!

Lähetämme ajoittain tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista verkkokaupassamme.