Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

OSTOSKORINI

Valikko

TUOTERYHMÄT

LINKIT

Ale!

RAKOVENTTIILI FRESH F40

19,50 

Kuvaus

RAKOVENTTIILI FRESH F40

Tuotekoodi  8823503
Rakoventtiili F40, 400×10 mm, valkoinen

Säädettävä rakoventtiili esimerkiksi ikkunan yläkarmiasennukseen. F40 rakoventtiilin ulko-osan muotoilu estää veden pääsyn sisälle. Asennetaan ikkunakarmiin poraamalla joko 10 mm reikiä tai jyrsimällä yhtenäinen aukko. Venttiilin ilmanohjain ohjaa ulkoilman huonetilassa ylöspäin.

Fresh 40 venttiilin etuna on ainutlaatuinen muotoilu: venttiililippa ohjaa tuloilman ylös, mikä vähentää merkittävästi vedon tunnetta. Venttiili voidaan myös sulkea venttiililipalla (ei suositeltavaa). Ilmakanavat tehdään poraamalla. Kokonaisuus, jossa sisäosa on varustettu ilmanottoaukoilla ja vakiosuodattimella, ulko-osassa säleikkö hyönteissuodatukseen. Asennuksen helpottamiseksi paketissa on reikien porausmalli.

Fresh 40 rakoventtiilin sisäosa koostuu säätöventtiilistä, jonka kansi toimii sekä ulkoäänien että tuloilman virtauksen säätelyyn avaamalla/sulkemalla. Huom.! Vaakasuorassa asennuksessa asennetaan siten, että sisäosan kannen saranapuoli on alhaalla. Näin tuloilma ohjautuu ylöspäin ja sekoittuu lämpimään huoneilmaan nopeammin, mikä vähentää merkittävästi vedontunnetta.

Vakiosuodatin voidaan pestä käyttämällä mietoa saippualiuosta. Suodatin löytyy kannen alta. Raikkaan ilmanvaihdon takaamiseksi suodatin on hyvä pestä/vaihtaa 1-2 kertaa vuodessa. Vakiosuodattimen tuotenumero on 403276 (LVI-nro 8823722).

Venttiilin sisäosan mitat: leveys 485 mm, korkeus 19 mm ja syvyys 13 mm. Läpivientiaukon koko 400×10 mm, tai 24 kpl Ø10mm reikiä. F40 venttiilin kapasiteetti on 9,2 l/s (10Pa).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RAKOVENTTIILI FRESH F40”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaajana tiedät ensimmäisenä uutuuksista ja tarjouksista!

Lähetämme ajoittain tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista verkkokaupassamme.